PR haar- en visagiestudio

Hairstylist | Visagist | Make-up Artist

Beste Volgers,

De studio heeft een nieuwe lijn verzorgings- en stylingprodukten, ipv Lóreal verzorgings- en stylingprodukten is het nu Maria Nila geworden.

Waarom?Omdat Maria Nila een produkt op natuurbasis(planten/vruchten) is en dierproefvrij en ook belangrijk sulfaat en parabenevrije produkten.

Wel blijft de kleuring en omvorming van Lóreal.

Wil je op de hoogte blijven van mijn wekelijkse nieuwtjes like dan de facebook pagina van PR Haar Visagie,zie link op home pagina!

 

Bookmark and Share

Beste volgers,

Wil je een cadeaubon winnen?Doe dan mee met onze like,deel en winactie!!! Wat moet je doen?

Ga naar onze fabebookpagina PR Haar Visagie(zie link homepagina) en like + deel  de pagina en maak kans op een cadeaubon

t.w.v  € 100,- !!!

Bij de  500 likes maak ik de winnaar bekend!!!

Alvast een fijne dag en tot ziens in de studio

Bookmark and Share

Beste volgers,

Na een drukke periode te hebben gehad met de verbouwing van de nieuwe studio heb ik weer even wat nieuws te melden.

Binnenkort komt de nieuwe app van Olcay Gulsen Flawser uit en kan je je aanmelden om on demand je visagist/hairstylist/nagelstylist/extensions te boeken.Ook PR Haar  Visagie is een samenwerking aangegaan om mee te doen.Dat is supergoed nieuws ,maar uiteraard ben en blijf  ik ook zonder die app te boeken.

De openingstijden van de studio zijn: Maandag en Dinsdag van 10.00u-20.00u en Woensdag t/m Zaterdag alleen op afspraak (ook op locatie).

Voor nu alvast een fijne dag verder en graag tot ziens in de nieuwe studio!!!

Bookmark and Share

Hallo Allemaal,

Het is al weer even geleden maar ik heb goed nieuws,de studio word in de 2e week van oktober verbouwd.Dat betekent dat er een heropening komt op 2 november 2015 van 16.00u tot 19.00u!U bent dan van harte welkom om de nieuwe studio te bekijken met een gezellig welkomsdrankje!

Vanaf 1 oktober 2015  tot 1 januari 2016 is er een aanbieding voor de aankomende bruiden?Wie in deze periode boekt krijgt 10% korting op de bruidsmake-up of bruidskapsel!!

Op de Home pagina is een link naar mijn bedrijfspagina van Facebook,vind je het leuk Like mijn pagina!!!!!!Je mag ook een reactie achterlaten en de site 1 tot 5 sterren geven!!!

Dank jullie wel weer voor het lezen van mijn blog en graag tot ziens in mijn nieuwe studio!

Bookmark and Share

Beste Volgers,

Nog een paar weken en dan gaat de verbouwing beginnen.Ik hoop dat we half augustus kunnen starten en dan is de studio even gesloten voor 2 weken ongeveer.De heropening zal dan in september plaats vinden en uiteraard zijn jullie van harte welkom om de nieuwe studio te bewonderen.In afwachting van de exacte datum!

Ook voor al u haarbehandelingen kunt u in de studio terecht en ben ik altijd op de hoogte van de laatste nieuwe trends en technieken.De studio is voor dames en heren en ook kinderen worden hier geknipt!

Bekijk de nieuwe backstage foto’s en in mijn portfolio!!

Voor een fijne avond en tot ziens in de studio!

Bookmark and Share

Beste Volgers/Klanten,

We moeten nog even geduld hebben voor de planning van de nieuwe studio,alle voorbereidingen zijn gedaan en nu nog even wachten op de datum dat de verbouwing gaat plaats vinden.Dus spannennnnnnnnd!!!

Het is zoals jullie weten het jaar van de bruidjes en dat is te merken,de agenda is al aardig vol aan het raken en heb er super veel zin in!Dus mail gauw voor een afspraak en zet het vast zodat je haar en make-up geregeld is voor die speciale dag?

Voor vragen mail naar pdereus.pdr@gmail.com en krijg binnen 24u reactie!!

Tot ziens in de studio!!

 

Bookmark and Share

Dit jaar  2015 is het jaar van de bruiloften en dat moet natuurlijk perfect geregeld zijn?

Zowel de jurk als de locatie,maar ook het kapsel en make-up moet perfect zijn!Zowel het kapsel als make-up moet de gehele dag blijven zitten en voor de foto’s er stralend uitzien?Daar kan ik voor zorgen,bel of stuur een email en dan maken we een afspraak voor een proefsessie!

pdereus.pdr@gmail.com en u krijgt reactie binnen 24u!!

Bookmark and Share

Goedemiddag,

Vandaag op Koningsdag heb ik 2 nieuwtjes te melden!PR Haar en Visagie studio gaat dit jaar 2015 VERBOUWEN en bestaat precies  5 Jaar en dat moet gevierd worden!!!!!!Vanaf nu kan er zowel in studio als op locatie  gepind worden!Er kan met Maestro,Mastercard ,Visa etc. betaald worden.

Na de verbouwing zal er een heropening komen,alleen de datum is nog onbekend!Na de verbouwing gaat  de studio op maandag en dinsdag open en kunt u vanaf  10.00u-20.00u terecht, ook zonder afspraak.Verder blijven de overige dagen met flexibele tijden en ben ik ook op locatie te boeken.

Dan wens ik u verder een fijne Koningsdag toe en graag tot ziens in PR Studio!

Bookmark and Share

Nu ook verkrijgbaar in de studio,spraytan van Marc Inbane een hele mooie spray die u thuis ook kan gebruiken voor het gehele lichaam en er gaan wel 60 behandelingen uit 1 fles(€ 39,95) voor gezicht en nek.U kunt uiteraard ook een proefbehandeling krijgen voor gezicht en nek voor maar € 5,- en blijft 5 dagen zitten.

Dante flip in haar verlenging zonder u haar te beschadigen,zonder lijm en gemakkelijk in u haar aan te brengen en uit te halen.Verkrijgbaar in vele mooie en natuurlijke  kleuren en v.a 30 cm,kom langs in de studio en laat u haarkleur bepalen voor haarverlenging van Dante.Nu verkrijgbaar al vanaf € 150,-!

Bel of mail voor meer informatie naar pdereus.pdr@gmail.com(reactie binnen 24 uur)

Bookmark and Share

Beste Volgers,

De nominaties zijn bekend gemaakt en helaas zit mijn creatie er niet bij!Maar ik ben er trots op en volgend jaar zijn er weer nieuwe kansen.Met dank aan model Annemiek den Boer en fotograaf Martin Janssen zijn we tot dit resultaat gekomen.De foto’s staan op de pagina portfolio onderaan.

Er zijn nog  enkele plaatsen vrij voor de workshop make-up/hairstyling op:

*Woensdag 11 maart  *Dinsdag 7 april *Maandag 11 mei *Woensdag 10 juni *Dinsdag 7 juli

Voor nu een fijne dag en graag tot ziens in de studio!

 

 

Bookmark and Share