Hairstylist | Visagist | Make-up Artist

De haar- en visagiestudio in Rotterdam-Ommoord

 

Welkom op mijn website! 

Kijk gerust even rond. Heeft u vragen, bel mij of stuur een email. Ik dank u voor uw bezoek en veel plezier!

Patricia De Reus

Ik heet u welkom in mijn moderne, gezellige en sfeervolle haar- en visagiestudio.

Mijn naam is Patricia de Reus en mijn passie is úw uiterlijk. Na meer dan 20 jaar als haarstyliste werkzaam te zijn geweest in een dames en heren kapsalon heb ik mijn wens, om als personal hairstylist en visagist een totaal pakket te kunnen bieden, verwezenlijkt. PR Haar- en  visagiestudio is in maart 2010 geopend. De studio is gevestigd in Rotterdam-Ommoord. PR staat niet alleen voor mijn naam Patricia de Reus maar ook voor PR als in de betekenis dat uw uiterlijk uw visitekaartje is. Als u zich prettig en zeker voelt over uw uiterlijk straalt u dit uit. Uw uiterlijk is mijn zorg!

In de studio kunt u terecht voor al uw haarbehandelingen en dag en avondmake-up en alle workshops. Maar buiten de studio werk ik ook op locatie voor onder andere fotografen (bijv. bruiden, modellen), modeshows met ontwerpers voor fashiondesigns en/of bruidmode, theater en voor filmproducenten, televisie, reclamespotjes etc. Dit maakt dat mijn vak erg gevarieerd is!

Naast de haarlijnen L’Oreal en Wella werk ik met onder andere met de visagieproducten van Make Up Studio en M.A.C. en Kryolan en Bobby Brown en Grimas en Trucco. Middels het volgen van trainingen en het lezen van vakliteratuur blijf ik constant op de hoogte van de nieuwste haarmode en visagie trends.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark and Share