Hairstylist | Visagist | Make-up Artist

Lieve Volgers,

Via deze weg wil ik jullie alvast fijne feestdagen wensen en een goed en gezond 2015 en vooral een creatief jaar waarin ik weer mooie creaties mag en kan maken!!

Deze week stond weer in teken van vele diversiteit van een galakapsel en make-up tot aan een kerstshoot op locatie met een prachtige zwarte (fries paard)hengst die aangekleed was als Rudolf van de kerstman.Superleuke shoot waar ik zelf ook een paar pracht foto’s van model Suzanna heb mogen maken, samen met fotograaf Ken Riker.

Vanaf volgend jaar is het ook mogelijk om tijdens de behandelingen(bv kleurbehandeling,galakapsel etc.) een make-up advies te krijgen met je eigen make-up.Neem je eigen make-up koffer of tas(je) mee en ik kijk wat voor jou goed is om te gebruiken en wat niet.Dus zou je het leuk vinden om advies te krijgen en je weet niet hoe je jezelf kan opmaken?Bel of stuur een email voor een afspraak te maken en ik geef je een vrijblijvend advies.Maar je mag ook hieronder een bericht achterlaten en dan neem ik zsm contact met je op.

Dan rest mij alleen nog te zeggen hele fijne feestdagen en graag tot volgend jaar!!

 

Bookmark and Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *